Neden Gergi Tavan?

Neden Gergi Tavan? Bir mağaza sahibisiniz ve noktasal aydınlatma elemanlarının, spotların, halojen lambaların müşterileriniz üzerinde stres yaratan, yaydığı ısı ve kontrolsüz ışık sebebiyle ürünleri gereğinden az veya fazla aydınlatırken müşterileriniz üzerinde bir an önce dışarı çıkma isteği uyandıran ışıklarından bıktınız. Neden Gergi Tavan?

Neden Gergi Tavan?
Bir mağaza sahibisiniz ve noktasal aydınlatma elemanlarının, spotların, halojen lambaların müşterileriniz üzerinde stres yaratan, yaydığı ısı ve kontrolsüz ışık sebebiyle ürünleri gereğinden az veya fazla aydınlatırken müşterileriniz üzerinde bir an önce dışarı çıkma isteği uyandıran ışıklarından bıktınız. Evinizde kullandığınız on binlerce adet üretilen avize ve abajurların her yerde görülen sıkıcı tasarımları sizi rahatsız etmeye başladı. Yaşadığınız veya çalıştığınız mekanlarda farklılık ve özgünlük istiyorsunuz. Daha önemlisi, yaşadığınız veya çalıştığınız mekanların, her alanının doğru, soft ve iyi bir şekilde aydınlatılmasının verimliliğiniz ve psikolojiniz üzerindeki pozitif etkilerini keşfettiniz. Led aydınlatma altyapısı kullanarak enerji tüketiminizi minimize etmek istiyorsunuz ancak led ürünlerin çirkin tasarımları sizin bu düşüncenizin önüne geçiyor. Duvarlarda, mobilyalarda, aksesuarlarda yaratmış olduğunuz konsept tasarım klasik tavan uygulamaları nedeniyle bir türlü kafanızdaki etki ile örtüşmüyor. 

İşte tüm bu ihtiyaçlarınız mimari dekorasyon ve aydınlatma sektörünün mucize ürünü gergi tavan sistemleri ile kusursuz bir şekilde çözümleniyor. İsterseniz odanızın tüm tavanını kaplayan, ayarlanabilir ışık şiddetiyle hiç bir şekilde ışık kaynağını belli etmeden tüm mekana yumuşak bir gün ışığı etkisiyle yayılan, tavanlarınıza derinlik ve hacim kazandırırken kusursuz bir estetikle uzun yıllar ilk günkü güzelliğini koruyan translucent serisi gergi tavan ürününü tercih edin, ya da lake ürünlerimizin mücevher gibi ışıldayan parlak yüzeyinden yansıyacak ışıkların etkisiyle mekanlarınıza sonsuz derinlikler kazandırın, isterseniz de mavi gökyüzünü, ferahlatıcı bir ormanı, rahatlatıcı bir şelaleyi, kurumsal logonuzu, yerel bir motifi printart serisi ürünlerle konseptinizi tamamlayın.